Directe richtlijnen om te stoppen met het delen van een agenda in Hotmail

Ben je bereid om te stoppen met het delen van een agenda in Hotmail? Als dat het geval is, moet u deze inhoud onmiddellijk doornemen en kunt u onmiddellijk stoppen met het delen van een agenda in uw Hotmail-account. Dus ga je gang en moet de experts op Bellen Hotmail Nummer bereiken voor gerelateerde problemen
.
Om te stoppen met het delen van uw agenda, moet u de volgende stappen volgen:

  • U moet eerst naar de kalender gaan en dan moet u thuis kiezen.
  • Ga daarna naar agendamachtigingen en dan moet je naar het tabblad machtigingen gaan.
  • Hierna moet u op de gebruikersnaam klikken en vervolgens naar de verwijderoptie gaan.
  • U moet dan eindelijk de optie ok kiezen.

Dus na het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u onmiddellijk stoppen met het delen van een agenda in uw Hotmail-account. In het geval van problemen met betrekking tot Hotmail, moet u, zonder er verder over na te denken, onmiddellijk contact opnemen met de experts van Hotmail bellen en hen vervolgens informeren over de vragen die u doorneemt, zodat zij u kunnen helpen met de beste oplossingen. Als je wilt, kun je ook direct met de levende persoon praten over je problemen of gewoon, je kunt de problemen direct aan hen opschrijven om in een mum van tijd van dergelijke problemen af te komen.

Voor meer details moet u ook naar de officiële website gaan en vervolgens de verschillende gerelateerde inhoud doornemen, volg ze gewoon een voor een om in korte tijd van dergelijke problemen af te komen. Nu, zonder enige andere gedachte, moet u onmiddellijk contact opnemen met de experts over de problemen of gewoon de stappen handmatig volgen om de volledige richtlijnen met betrekking tot uw respectieve account te krijgen.

Lees ook deze blog: Directe stappen om uw verzend- of ontvangstinstellingen in uw Hotmail-account te wijzigen

Leave a comment