Hoe verwijder je je Hotmail-account direct van automatisch verzenden/ontvangen?

Als u het Hotmail-account wilt verwijderen voor automatisch verzenden/ontvangen, moet u deze inhoud onmiddellijk doorlopen. Hier vindt u de eenvoudige stappen om uw Hotmail-account te verwijderen van automatisch verzenden/ontvangen. Dus ga je gang en moet de experts op Hotmail Telefoonnummer bereiken voor gerelateerde vragen.

Volg de onderstaande stappen om het Hotmail-account onmiddellijk te verwijderen van automatisch verzenden/ontvangen:

  • U moet eerst kiezen voor verzenden/ontvangen, en vervolgens moet u direct naar groepen voor verzenden/ontvangen gaan.
  • U moet dan direct naar het definiëren van verzend-/ontvangstgroepen gaan.
  • Daarna moet u alle accounts kiezen en vervolgens de bewerkingsoptie kiezen.
  • Daarna moet u het account kiezen dat u wilt verwijderen en vervolgens moet u de optie Het geselecteerde account opnemen in de groep onmiddellijk uitschakelen.
  • Ga onmiddellijk naar de ok-optie en voor het handmatig verzenden van e-mail vanaf uw account, moet u kiezen voor verzenden/ontvangen en vervolgens moet u direct naar groepen voor verzenden/ontvangen gaan.

Dus na het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u het Hotmail-account onmiddellijk verwijderen van automatisch verzenden/ontvangen. Als u nog steeds iets dwars zit met betrekking tot uw respectieve account, dan moet u zonder enige andere gedachte onmiddellijk contact opnemen met de experts op Hotmail Nummer +31-708080172 voor gerelateerde vragen. U hoeft de experts alleen maar te informeren over de problemen die u doormaakt en afhankelijk daarvan vindt u in een mum van tijd de onmiddellijke oplossingen. Of u kunt gewoon direct de problemen met de problemen opschrijven en deze vervolgens rechtstreeks naar de e-mail sturen voor snelle richtlijnen met betrekking tot uw respectieve account. Stop er nu mee om er anders over na te denken en bereik de experts voor alle problemen met uw respectieve account in slechts een korte tijd.

Lees ook deze blog:- Hoe stop je met het ontvangen van slechte e-mails op Hotmail?

Leave a comment